Carvaxyl protiv gljivičnih infekcija

Ulje divljeg origana je jedan od najsnažnijih prirodnih antimikotika, pa je stoga Carvaxyl idealan izbor za tretiranje Candide. Ulje divljeg origana nije samo antimikotik, već ima i antivirusna, antibakterijska i antiinflamatorna svojstva.

Prednost koju Carvaxyl ima nad ostalim antimikoticima je da Candida ne razvija rezistenciju na njega, za razliku od ostalih antimikotika koji gube efektivnost tokom vremena jer se Candida adaptira na njih.

Kako deluje Carvaxyl?

Carvaxyl je P73 formula ulja divljeg origana na kojoj su rađena ispitivanja na Džordžtaun univerzitetu u Vašingtonu. Rezultati su pokazali da “Origano ulje u koncentraciji od 0.25 mg/ml kompletno inhibira rast Candide albicans”. Zaključak studije je da “svakodnevno korišćenje ulja origana je jako efikasno u prevenciji i otklanjanju Candide”

Ova istraživanja su rađena baš na P73 formuli (Carvaxyl) koja predstavlja mešavinu ulja origana iz nekoliko dokazano lekovitih sorti koji ručno beru na planinama Turske.

Carvaxyl sadrži prirodni antimikrobik koji se zove karvakrol. Ispitivanja su pokazala da karvakrol inhibira biosintezu ergosterola i prekida kontinuitet membrane i na taj način ubija ćelije Candide. Druga studija je pokazala da je efektivniji od 18 različitih lekova.

Svakako prednost preparata  Carvaxyl je da je u pitanju potpuno prirodno ulje divljeg origana i nema neželjenih dejstava za razliku od lekova

Kako da koristite Carvaxyl?

Carvaxyl se dozira zavisno od intenziteta infekcije. Kod izrazito intenzivnih 2 kapsule 3 puta dnevno pa se smanjuje na 2 kapsule 2 puta dnevno sa kojima se počinje kod srednjeg intenziteta a zatim 2 kapsule dnevno.  Kod infekcija slabijeg intenziteta 2 kapsule dnevno.

Carvaxyl se preporučuje za sprečavanje ponavljanja infekcije Candidom. Naročito se preporučuje da se koristi kada ste izloženi “okidačima” koji doprinose ponavljanju infekcije Candidom. Preventivno se koristi 1 kapsula dnevno.

Antibiotici širokog spektra, oralnih kontraceptiva i HRT u menopauzi , prekomerna upotreba šećera i rafiniranih proizvoda takože i voće, mlečni proizvodi, kvasac i upotreba alkohola, pada imuniteta, diabetes mellitus, stres su neki od “okidača” za infekciju Candidom.

Carvaxyl

Naručite odmah