Imate pitanje? Treba Vam savet?

Popunjavanjem formulara postavite pitanje vezano za sam proizvod i pitajte naše lekare i stručno osoblje.

Najčešće postavljana pitanja

Carvaxyl je  P73 formula ulja divljeg origana, i predstavlja  jedinstvenu mešavinu nekoliko dokazano lekovitih  sorti divljeg origana sa turskih planina, što obezbeđuje najpotentnije ulje divljeg origana sa preko 50 aktivnih supstanci.Klinička ispitivanja su pokazala da sinergija ovih supstanci sa karvakrolom u visokoj koncentraciji u preparatu Carvaxyl, ima dvostruko bolji efekat u primeni kod širokog spektra infekcija u odnosu na sam karvakrol.

Carvaxyl je visokopotentan jer ima najbolji odnos ulja origana i maslinovog ulja (1:1,5) u mekim želatinskim kapsulama. Zahvaljući tom odnosu Carvaxyl ima odličnu resorpciju, štiti sluzokože I efikasno deluje na razne vrste infekcija.

Uzmite Carvaxyl kada se jave prvi simtomi infekcija, kada još ne znamo šta je izazvalo infekciju (bakterija, virus, gljivica ili parazita). Bakterijske infekcije se leče antibioticima, koji ne deluju na viruse, a gljivične infekcije se leče antimikoticima… Carvaxyl je efikasan pri otklanjanju preko 30 vrsta mikroorganizama (bakterija, virusa, gljivica i parazita).

Carvaxyl se pokazao efikasan kod: infekcija usne duplje (zapaljenja desni, lošeg zadaha),respiratornih infekcija (prehlade, gripa , upale grla, bronhitisa), alergija, upale sinusa i uva, dijareja (trovanje hranom i vodom, putnička dijareja, crevne parazitoze), urinarnih ,vaginalnih infekcija i kandidijaze (oralne, crevne,vaginalne, kožne).

Carvaxyl je klinički dokazan. Ispitivanja Carvaxyl-a, P73 formule ulja divlje origana su počela još 2001 godine na Džordžtaun univerzitetu u Vašingtonu. Od tada je urađen veliki broj istraživanja koja su pokazala da je Carvaxyl efikasan pri otklanjanju preko 30 vrsta mikroorganizama.

Postavite pitanje